ул. Евлия Челеби 22
София,
България
23.3519911
42.6702043
UserLikes
Име:

РУУККИ БЪЛГАРИЯ

Адрес: София, ул. Евлия Челеби 22
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.ruukki.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Метали и метални изделия
Дейност:

Строителни материали изработени от метал

Ключови думи: метали и метални изделия, метални изделия, метали, ruukki, руукки българия

Галерия


РУУККИ БЪЛГАРИЯ РУУККИ БЪЛГАРИЯ РУУККИ БЪЛГАРИЯ


Сподели във Facebook






За нас

РУУККИ БЪЛГАРИЯ
* Работим с инвеститори и строителни предприемачи, които виждат нови възможности.
* Сбъдваме мечтите на проектантите и строителите.
* Тук сме за хората, които вдъхват живот на сградите и домовете в които живеем.


В условията на бързо развиващи се технологии и променящо се законодателство нашите клиенти желаят сами да изградят успеха си и да построят модерни  сгради и домове, които ще се докажат в бъдещето.


Благодарение на нашите динамични партньорства и изпитани от времето практики ние осигуряваме на клиентите си модерни технологии, които могат за изграждане на мечтаните сгради независимо  дали строят нови сгради или реновират стари. Ние предлагаме максимална стойност за цял живот – както за професионалистите така и за клиентите.


Чрез широка професионална дистрибуторска мрежа ние предлагаме на нашите клиенти и на специалистите  широка гама материали за покриви и соларни термални решения с марките Plannja и Ruukki. Материалите за покриви и услуги, свързани с тях, се предлагат също и чрез сервизните центрове на Ruukki Express и Plannja. Покривите и продуктите за покриви се изработват в 10 фабрики във Финландия, Швеция, Естония, Полша, Русия, Украйна и Румъния.


На специалистите по покривите както и инвеститори, строителни предприемачи и проектанти, предлагаме широка гама професионални  продукти и услуги, включително метални  конструкции, сандвич-панели и фасадни системи ; помощни средства за проектиране, индивидуални решения, усъвършенстван дизайн и отлично управление на проектите. Строителните продукти, предназначени за професионалистите, се изработват в 10 фабрики във Финландия, Швеция, Естония, Литва, Полша и Русия.

 
Открийте ни в Google+